Ką daryti, kad ant grotelių kepamas maistas nebūtų žalingas sveikatai?
2025 07 15
Vasara – tai laikas, kai kiemai prisipildo gardžių kepamo maisto kvapų, o šeimos ir draugai susirenka prie grilio. Tačiau ar kada susimąstėte, kad net ir skaniausi ant grotelių kepti patiekalai gali paslėpti pavojų mūsų sveikatai? Plačiau skaitykite čia
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.