SutinkuSiekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, svetainėje yra naudojami slapukai (angliškai „cookies“), kuriais analizuojama jūsų naršymo istorija. Tokiu būdu optimizuojamas svetainės funkcionalumas ir pateikiamas turinys, kuris yra aktualus jums. Sutikdami, spauskite mygtuką “Sutinku”.

Kaip laikyti maistą, kad išvengti apsinuodijimo

Maisto produktai gali sukelti negalavimų, jei į juos pateks salmoneliozės, listeriozės ar kitų per maistą plintančių infekcijų sukėlėjai. Apsinuodijimas dažniausiai pasireiškia šiais simptomais: skausmingais pilvo spazmais, galvos svaigimu, skausmu, pykinimu, vėmimu. Visi šie negalavimai gali savaime praeiti per 1-2 dienas, jei užtrunka ilgiau – būtina kreiptis į gydytoją. Plačiau skaitykite čia.